BOLIGSTYLING


Fra en tom bolig – til et hjem.

Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem andre drømmer om. Vi avlaster deg i salgsprosessen og samme hvilke av våre tjenester du velger, så tar vi oss av informasjonsflyten og sørger for at alt det praktiske er ivaretatt.

Vi er overbevist om at det visuelle er veldig viktig når en bolig skal selges og at den gode følelsen kommer når interiøret ser ut som et hjem man bare vil flytte rett inn i. Hvert hjem er ulikt, og vi styler i mange ulike stiler. Har du ønsker og preferanser er du velkommen til å komme med dem så finner vi sammen en stilretning du vil bli komfortabel med.Det kan lønne seg å style i forkant av salg. 

Målet med styling er alltid å fremheve det unike ved boligen din og skape en stemning i bildene som treffer riktig målgruppe. Din bolig skal vise hvordan kjøperen kan få det, ikke hvordan du har det i ditt hjem.

Pro Styling tilbyr veiledning og stylingtjenester. Vi har engasjerte stylister med bred erfaring innen styling og visuell kommunikasjon. Vi er kreative, ærlige, fleksible, oppdaterte på trender og har et godt øye for detaljer. Vårt mål er å bidra til å skape en tydeligere stil eller budskap for å optimalisere opplevelsen, samt påvirke resultater.

Vi skaper en god presentasjon av boligen, slik at veien fra visning til salg blir lettere – og mer lønnsom. Styling av hjemmet ditt kan være en god og rimelig investering for å få enda flere budgivere på banen!