OM OSS


OM PRO STYLING

Pro Styling så dagens lys i 2014. Vi har vokst, modnet og utviklet oss i takt med markedet – og det skal vi fortsette med! Vi gleder oss til å se hvor de neste årene vil bringe oss og vi håper du vil bli med oss på reisen.

FAGLIG TYNGDE

Pro Styling består av flere personer med ulik bakgrunn. Felles for alle er en god, faglig utdannelse som igjen danner grunnlaget for kvaliteten vi leverer. Hos oss står kommunikasjon og tillit i fokus. Dette gjenspeiler seg i hele prosessen, fra du kontakter oss og til prosjektet er ferdigstilt. Som kunde skal du være trygg på at du har en profesjonell samarbeidspartner gjennom hele salgsprosessen.

SLIK ER ARBEIDSPLASSEN VÅR

Vi tror at de som trives på jobb også presterer bedre. For oss er det derfor viktig å ta godt vare på vår viktigste ressurs: våre medarbidere. Vi jobber som et team mot våre felles mål for å skape en arbeidsplass som både er trygg og lønnsom, i tillegg til at arbeidsplassen skal være et sted som man kan jobbe med det man elsker aller mest.

HISTORIE

Pro Styling startet opp av Tiril og Terese i 2014, med vårt første lager i Asker. Fokuset var å skape en bedre visuell forståelse av rommenes størrelse, i tillegg til å gjøre objektet mer visuelt attraktivt. Å bruke boligstyling har tidligere blitt ansett som noe eksklusivt, men er i dag blitt mer hverdagslig.

I 2016 startet Terese en avdeling med lager i Moss, og styler i området: Akershus – Follo – Østfold. Tiril driver avdelingen videre i Asker og har i tillegg til Oslo og Asker omegn, utvidet til Buskerud og Vestfold. Hver av avdelingene har sitt eget uttrykk og stilretning, men samarbeider for å gjøre hverandre bedre.

Pro Styling selger en livsstil. Vi bruker hverdagslige interiørdetaljer som mat, klær og sko, nettopp fordi man selger en bolig som ikke bare er et objekt, men også et hjem. Vi fokuserer på at våre stylinger skal se levende ut.

AKERSHUS – BUSKERUD – OSLO – VESTFOLD – ØSTFOLD