PRISER


Boligregi/Interiørveiledning:

Du får besøk av en av våre stylister som gir deg interiørtips og råd for hvordan du selv kan oppgradere din bolig med enkle grep.

kr.  1.550,-  inkl. mva. / inntil 1 time / inntil 25 km. i avstand fra avd. kontoret Moss/Asker. For rapport: + kr. 500,-

For avstand mer enn 25 km. fra avd. kontoret Moss/Asker til stylingsted, vil det tilkomme kr. 300,- i prisen.

Full styling

Her er boligen i utgangspunktet tom. Vi styler med fullt møblement og alt tilbehør som behøves for å gjøre boligen attraktiv. Taklamper er ikke inkl.

FULLSTYLING AV:
1 roms leilighet / fra kr. 12.500,-
2 roms leilighet / fra kr. 14.500,-
3 roms leilighet / fra kr. 17.500,-
Rekkehus / liten enebolig / fra kr.  21.800,-

Delstyling – Litt av ditt & litt av vårt.

Her er boligen i utgangspunktet møblert, og Pro Styling bytter ut supplerer med tilbehør som puter, tepper, blomster, sengetøy o.l. Vi bytter også ut noen små-møbler ved behov.

DELSTYLING AV:
1 roms leilighet / fra kr. 9.000,-

Tillegg:

  • Uteplasser fra kr. 1500,- Pris avhengig av størrelse.
  • Bæretillegg. Prisene er med forbehold om boliger/leiligheter på bakkeplan, parkering i nærheten og med kort gåavstand til boligen som skal styles.
  • Friske blomster/borddekking med ekte matvarer. Pris avhenger av mengde.
  • For avstand mer enn 25 km. fra avd. kontoret (Moss/Asker) til delstyling/veiledningssted vil det kunne tilkomme kr. 300,- i prisen.
  • Ved ferje vil det tilkomme reisetillegg.

Prisene er inkl. levering, henting og leietid av stylingen inntil boligen er solgt, maks 6 uker fra stylingdato. Etter 6 uker beregnes forlengelsesleie med 15% av ordinærbeløpet pr. uke eller 40% pr. måned. For større boliger, ta kontakt for eget pristilbud. Alle priser er inkl. mva