RETAIL


Et førsteinntrykk avgjør om din kunde går inn eller rett forbi din butikk eller restaurant.

VAREEKSPONERING – BUTIKKUTVIKLING – INTERIØRLØSNINGER – VINDUSUTSTILLING

 

Tjenester:

Konsulenttjeneste, per time: Vi hjelper deg til å se løsninger som man ikke umiddelbart ser selv. Du vil få konkrete råd og tips for hva du selv kan gjøre med enkle grep for å modernisere bedriften visuelt sett og optimalisere kundeopplevelsen.

Visual merchandising: vareplassering & omstrukturering. Pris dag 1: kr. 7000,- for Østlandet).

• Videreutvikling av eksponeringsteknikker, rutiner, merkevarebygging og interiørdetaljer.

• Butikk/vindusutstillinger

• Kursing/gjennomgang av nye eksponeringsteknikker, hovedsakelig i deres eget lokale. Hele personalet samlet eller 1 til 1 trening av nøkkelpersoner i de enkelte butikkene.

Skape et nytt visuelt uttrykk i  sesongskifter (opptil 4 ganger i året).

butikkstyling, prostyling, vareplassering

Vi i Pro Styling elsker det vi driver med, nemlig å løfte førsteinntrykket. Vi er oppdaterte på dagens forbrukerkrav, butikktrender og det nyeste innen vareeksponering og restaurantdrift. Vi bidrar til idèutvikling av butikker, spisesteder, vindusutstillinger, merkevarebygging og messer. Vi utfører også eksponeringsmanualer og kursing av ansatte. Pro Styling er tilfeldigvis også veldig gode på å style ditt lokale stilig med god struktur og oversiktlighet. Dette bidrar til økt salg, økt stoppeffekt og redusert svinn. Vi tenker helhetlig, bygger videre på det som allerede er bra innenfor ditt konsept og forsterker dette i samarbeid med deg. Ofte så er det kun ”enkle grep” som skal til for å løfte din bedrift flere hakk og gi det en dytt i riktig retning. 

Pro Styling gir deg konkrete tips for hva du selv kan gjøre, eller at vi gjør hele jobben for deg i din prisklasse. Du velger, og det er enkelt og trygt. Du sitter selv igjen med hele gevinsten. Da skal veien fra å kun titte – til reelle salg blir lettere og mer lønnsom. Styling av din bedrift vil bli en god og rimelig investering for å få enda flere kunder inn til deg.

Vi har engasjerte stylister med bred erfaring innen butikkdrift, visual merchandising, styling og visuell kommunikasjon av butikker og spisesteder. Vi er kreative, ærlige, fleksible, oppdaterte på trender og har et godt øye for detaljer. Pro Styling eksponerer kommunikasjon mellom produkt og forbruker.

Pro Styling kan leies inn ved hver sesongstart, månedlig eller til en engangs-veiledning.

varevisning, Visual merchandising, prostyling, styling, vareeksponering

 

 

 

 

 

 

Hvorfor er varevisning så viktig?

Kundenes valg avgjøres av hva de ser og undersøkelser viser at pris er mindre viktig enn presentasjon av utvalget. Varevisning er en av dine viktigste avgjørelser! Plassering av hvert enkelt produkt er avgjørende for salget, derfor må alle produkter plasseres der de selger best. Riktig varevisning gjør varene tydelige og tilgjengelige for kunden, og målet er å skape et opplevelses ‘univers’ som skal friste forbrukerne.

Vi alle kan se oss blinde i våre egne omgivelser. Og det er ofte vanskelig å stå midt oppi sin egen sti og se en ny vei for hvilke tiltak man kan gjøre for å heve og løfte sin egen butikk. Pro Styling sitt mål vil derfor være å tydeliggjøre målgruppen og budskapet. Uansett om det gjelder firmaets profil og design – eller utseende av butikker i kjede, franchise og enkelt butikker, kan vi komme med råd og anbefalinger, legge en slagplan og bidra til at dette blir gjennomført. Våre besøk er ærlige og konkrete, og i beste interesse for firmaet. Vi jobber med store kjeder og små lokale butikker.