Hvorfor style i forkant av salg?


FRA EN TOM BOLIG – TIL ET HJEM

Styling av hjemmet ditt kan være en god og rimelig investering for å få enda flere budgivere på banen! Vi er overbevist om at det visuelle er veldig viktig når en bolig skal selges og at den gode følelsen kommer når interiøret ser ut som et hjem man bare vil flytte rett inn i. Hvert hjem er ulikt, og vi styler i mange ulike stiler.

Uansett om du bare trenger hjelp med den siste finishen, full møblering eller noe midt i mellom, så er vårt mål å gjøre din bolig til et hjem andre drømmer om.

Din bolig skal vise hvordan kjøperen kan få det, ikke hvordan du har det i ditt hjem.

Pro Styling har engasjerte stylister med bred erfaring innen styling og visuell kommunikasjon. Vi er kreative, ærlige, fleksible, oppdaterte på trender og har et godt øye for detaljer. Vårt mål er å bidra til å skape en tydeligere stil eller budskap for å optimalisere opplevelsen, samt påvirke resultater.

Vi skaper en god presentasjon av boligen, slik at veien fra visning til salg blir lettere – og mer lønnsom. Styling av hjemmet ditt kan være en god og rimelig investering for å få enda flere budgivere på banen!PROSESSEN

Vi starter hele prosessen med en befaring av din bolig, tar video og bilder av boligen som skal styles – og bruker disse bildene for å planlegge stylingen av boligen. Vi bruker stort sett opp til en dag å style en bolig, men det største arbeidet skjer på vårt varelager fra morgningen av, samme dag som stylingdato. Vi styler din bolig på vårt varelager før vi pakker ned og bærer inn i bil. Oppmøte på stylingsted varierer avhengig av størrelsen på boligen og mengden oppdrag, men stort sett etter lunch kommer vi med en stor varebil full av møbler og interiørprodukter planlagt til å passe akkurat din bolig.