FØR/ETTER BILDER


FULLSTYLING

Ved en fullstyling er boligen i utgangspunktet tom. Vi skaper en tom bolig – til et hjem. Ofte ligger også boliger ute for salg lenge uten å bli solgt og årsakene kan være mange, men riktig pris og et godt førsteinntrykk er de to viktigste faktorene for et vellykket salg.

Å skape førsteinntrykket kan i hvertfall vi hjelpe deg med, og et av tiltakene man kan gjøre for å vekke «nytt liv» i boligannonsen er blant annet å style din bolig. Vi styler med fullt møblement og alt av interiørdetaljer som behøves for å gjøre boligen attraktiv.

Hva kan styling bety for salg av boliger?

90% av oss mennesker lar oss styre av følelsene våre, også når det gjelder boligkjøp. Hvorfor ikke sørge for at potensielle kjøpere lar seg friste med fine bilder som skaper en atmosfære, og som kanskje skaper enda større engasjement på nettopp din bolig? Når du skal invitere hele Norge inn i ditt hjem, sørg for at boligen din ser så bra ut som mulig!

Fra tom bolig – til et hjem

Vi skaper en god presentasjon av boligen, slik at veien fra visning til salg blir lettere – og mer lønnsom.

DELSTYLING – Vi får bare èn sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Litt av ditt og litt av vårt. En delstyling starter med en gjennomgang eller en interiørveiledningstime av din bolig, og sammen blir vi enige om hva vi kan gjøre for å heve førsteinntrykket av din bolig. Boligen er her i utgangspunktet møblert, og Pro Styling bytter ut eller supplerer med tilbehør som puter, pledd, gulvtepper, blomster, sengetøy o.l. Vi bytter også ut noen små-møbler ved behov.