KONTOR & NÆRINGSBYGG


Har du tomme næringslokaler og sliter med å få leid ut?

Pro Styling skaper nytt liv i tomme og kjedelige kontorlokaler. Vårt stylingteam bidrar med farge – og matrialvalg, og styler opp kontorlokaler når markedet ikke lenger viser noen interesse. Etter måneder eller år med tomme næringslokaler, sparer du kjapt inn kostnaden for stylingen! Førsteinntrykket er avgjørende for å få klikk på din annonse, og med styling vil du nå en bredere målgruppe. Vi ser muligheter – og skaper potensiale.

Med enkle grep skaper vi en attraktivt arbeidsplass

Vi starter med en uforpliktende befaring og gir deg et pristilbud. Vi lager en spennende plan for hvordan lokalet kan vise seg fra sin beste side og appellere til leietakere som er ute etter denne lokasjonen.

Vi ordner alt av fargevalg, materialer, ideer, styling, statister, film, de rekvisitter som trengs til ditt lokale og som passer dine behov og ditt budsjett.

Vi tenker nytt der andre står fast

Med faglig engasjement og dokumentert virkning har vi fått muligheten til å levere fargevalg og styling til flere store og tomme næringsbygg. Vi tydeliggjør målgruppen og kontordrømmen, enten det er nytt eller gamle bygg. Vår sterke side er å skape et visuelt miljø som potensielle utleiere kan se for seg og som passer deres bedrift.

EFFEKTEN AV ET GODT FØRSTEINNTRYKK

KONTORSTYLING