OM PRO STYLING
FAGLIG TYNGDE

Pro Styling består av to avdelinger; Asker og Moss.

Begge avdelingene har et lager på ca. 300 kvm. og har 4-5 interiørstylister i tillegg til bærehjelper. Felles for alle stylistene er en god, faglig utdannelse og enorm interesse for interiør og visuell kommunikasjon som igjen danner grunnlaget for kvaliteten vi leverer. Hos oss står kommunikasjon og tillit i fokus. Dette gjenspeiler seg i hele prosessen, fra du kontakter oss og til prosjektet er ferdigstilt. Som kunde skal du være trygg på at du har en profesjonell samarbeidspartner gjennom hele salgsprosessen.HISTORIE

Fokuset var å skape en bedre visuell forståelse av rommenes størrelse, i tillegg til å gjøre objektet mer visuelt attraktivt. Å bruke boligstyling har tidligere blitt ansett som noe eksklusivt, men er i dag blitt mer hverdagslig.

Pro Styling selger en livsstil. Vi bruker hverdagslige interiørdetaljer som mat, klær og sko, nettopp fordi man selger en bolig som ikke bare er et objekt, men også et hjem. Vi fokuserer på at våre stylinger skal se levende ut, med høy kvalitet.

Pro Styling så dagens lys i 2014. Vi har vokst, modnet og utviklet oss i takt med markedet – og det skal vi fortsette med! Vi gleder oss til å se hvor de neste årene vil bringe oss og vi håper du vil bli med oss på reisen.

Hver avdeling har lagersalg 1-2 ganger i året slik at vi får bedre plass til nyheter – i tillegg til at det bidrar å holde våre lagre oppdaterte og tidsriktige.VIKEN – OSLO