OM PRO STYLING


FØRSTEINNTRYKKET

Pro Styling jobber for å skape et godt visuelt førsteinntrykk enten det er boliger eller bedrifter. Vi er gode på å tenke nytt, der andre står fast. Vi tilbyr tjenester som:

BOLIGSTYLING – Vår jobb er å style bolig for salg. Våre interiørkonsulenter styler bolig før fotografering for å skape et godt førsteinntrykk når du skal selge din bolig. Styling av din bolig bidrar til gode bilder som igjen bidrar til flere interessenter og raskere salg.

INTERIØRVEILEDNING – gode råd for møblering og strukturering, uansett om du skal selge bolig eller trenger påfyll av ideer til egen bolig. 

FAGLIG TYNGDE

Pro Styling jobber i området Oslo – Viken, og med 2 store varelager i både Moss og Asker har vi god kapasitet til å ta på oss mange ulike prosjekter.

Hos oss står kommunikasjon og tillit i fokus. Dette gjenspeiler seg i hele prosessen, fra du kontakter oss og til prosjektet er ferdigstilt. Som kunde skal du være trygg på at du har en profesjonell samarbeidspartner gjennom hele salgsprosessen.

Under hele prosessen jobber vi tett med våre kunder for å skape den perfekte løsningen – et resultat som reflekterer kundens smak.

boligstyling interiør prostyling moss Østfold

BOLIGSTYLING

Bakgrunnen for å tilby boligstyling er å skape en bedre visuell forståelse av rommenes størrelse, i tillegg til å gjøre objektet mer visuelt attraktivt. Å bruke boligstylist har tidligere blitt ansett som noe eksklusivt, men er i dag blitt mer hverdagslig.

Pro Styling selger en livsstil. Vi bruker hverdagslige interiørdetaljer som mat, klær og sko, nettopp fordi man selger en bolig som ikke bare er et objekt, men også et hjem. Vi fokuserer på at våre stylinger skal se levende ut, med høy kvalitet.

Teamet består av totalt 7-10 boligstylister i tillegg til bærehjelper. Felles for alle stylistene er en god, faglig utdannelse og enorm interesse for visuell kommunikasjon, som igjen danner grunnlaget for kvaliteten vi leverer.

Hver avdeling har lagersalg 1 gang i året slik at vi får bedre plass til nyheter – i tillegg til at det bidrar å holde våre lagre oppdaterte og tidsriktige.

Pro Styling så dagens lys i 2014. Vi har vokst, modnet og utviklet oss i takt med markedet – og det skal vi fortsette med! Vi gleder oss til å se hvor de neste årene vil bringe oss og vi håper du vil bli med oss på reisen.