BOLIGSTYLING


FULLSTYLING

Ved en fullstyling er boligen i utgangspunktet tom. Vi skaper en tom bolig – til et hjem. Ofte ligger også boliger ute for salg lenge uten å bli solgt og årsakene kan være mange, men riktig pris og et godt førsteinntrykk er de to viktigste faktorene for et vellykket salg. 

Å skape førsteinntrykket kan i hvertfall vi hjelpe deg med, og et av tiltakene man kan gjøre for å vekke «nytt liv» i boligannonsen er blant annet å style din bolig. Vi styler med fullt møblement og alt av interiørdetaljer som behøves for å gjøre boligen attraktiv. 

Pris avhengig av størrelse og antall rom. Ta kontakt for med oss for korrekt pris av din bolig.

DELSTYLING – Vi får bare èn sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk.

Litt av ditt og litt av vårt. En delstyling starter med en gjennomgang eller en interiørveiledningstime av din bolig, og sammen blir vi enige om hva vi kan gjøre for å heve førsteinntrykket av din bolig. Boligen er her i utgangspunktet møblert, og Pro Styling bytter ut eller supplerer med tilbehør som puter, pledd, gulvtepper, blomster, sengetøy o.l. Vi bytter også ut noen små-møbler ved behov. Ta kontakt for befaring og korrekt pris av din bolig.

INTERIØRVEILEDNING:

Du får besøk av en av våre stylister som gir deg interiørtips og råd for hvordan du selv kan oppgradere din bolig med enkle grep:

  • Ta kontakt med din avdeling for pris.
  • For rapport: + kr. 500,-

STANDARD VILKÅR:

Prisene er inkl. levering, henting og leietid av stylingen inntil boligen er solgt, maks 6 uker fra stylingdato. Standard vilkår: Etter 6 uker beregnes forlengelsesleie med 15% av ordinærbeløpet pr. uke eller 40% avslag pr. måned. Leietiden løper automatisk frem til bolig er solgt eller frem til leieavtalen sies opp skriftlig. For større boliger, ta kontakt for eget pristilbud. Alle priser er inkl. mva

EVT. TILLEGG:

Bæretillegg: Prisene er med forbehold om boliger/leiligheter på bakkeplan, parkering i nærheten og med kort gåavstand til boligen som skal styles.

Reise: Ved ferje vil det tilkomme reisetillegg.

Trenger du hjelp til å rekke tidsplanen?

Vi kan hjelpe deg med å flytte unna, re opp senga, omstrukturere egne møbler og gjøre siste finishen med dine produkter – og sammen med deg.