RETAIL
VAREEKSPONERING

Pro Styling eksponerer kommunikasjon mellom produkt og forbruker. Kundenes valg avgjøres av hva de ser og undersøkelser viser at pris er mindre viktig enn presentasjon av utvalget. Varevisning er en av dine viktigste avgjørelser! Tjenester:

Konsulenttjeneste, per time: Vi hjelper deg til å se løsninger som man ikke umiddelbart ser selv. Du vil få konkrete råd og tips for hva du selv kan gjøre med enkle grep for å modernisere bedriften visuelt sett og optimalisere kundeopplevelsen.

Visual merchandising: vareplassering & omstrukturering. Pris dag 1: kr. 7000,- for Østlandet).

• Videreutvikling av eksponeringsteknikker, rutiner, merkevarebygging og interiørdetaljer.

• Butikk/vindusutstillinger

• Kursing/gjennomgang av nye eksponeringsteknikker, hovedsakelig i deres eget lokale. Hele personalet samlet eller 1 til 1 trening av nøkkelpersoner i de enkelte butikkene.

Skape et nytt visuelt uttrykk i sesongskifter (opptil 4 ganger i året).

Pro Styling gir deg konkrete tips for hva du selv kan gjøre, eller at vi gjør hele jobben for deg i din prisklasse. Du velger, og det er enkelt og trygt. Styling av din bedrift vil bli en god og rimelig investering for å få enda flere kunder inn til deg.

Et førsteinntrykk avgjør om din kunde går inn eller rett forbi din butikk eller restaurant.

varevisning, Visual merchandising, prostyling, styling, vareeksponering
BUTIKKUTVIKLING

Et førsteinntrykk avgjør om din kunde går inn eller rett forbi din butikk eller restaurant. La oss hjelpe deg å tenke nytt og legge en plan for arbeid videre!