RETAIL


MODERNISERING ELLER SNUOPERASJON?

Når ting først slutter å fungere innen retail – så går det fort veldig galt. Når et selskap leverer negative resultater over tid, eller hvis gjelden blir vanskelig å betjene, er det ofte to alternativer: konkurs eller snuoperasjon.

Fremtiden er ikke noe vi trenger å bekymre oss for, men vi må våge å se mulighetene med dagens trender og våge å tilpasse bedriften og lederstilen til en moderne tid. I dagens situasjon må bedriftene tenke nytt, skape et godt førsteinntrykk og henge med på utviklingen – noe som er utrolig vanskelig når man står midt oppi det. Retaildesign er fremtiden om fysiske butikker skal overleve.

TJENESTER

 Konsulenttjeneste: Vi hjelper deg til å se løsninger som man ikke umiddelbart ser selv. Du vil få konkrete råd og tips for hva du selv kan gjøre med enkle grep for å modernisere bedriften visuelt sett og optimalisere kundeopplevelsen.

Fra kr. 1750,- første timen / deretter kr. 1050,- per time.

• Visual merchandising: vareeksponering, omstrukturering og butikkdesign.

• En plan videre for produktplasseringer, eksponeringsteknikker, eksponeringsdesign, rutiner, merkevarebygging og interiørdetaljer.

• Butikk/vindusutstillinger

• Kursing/gjennomgang av nye eksponeringsteknikker, hovedsakelig i deres eget lokale. Hele personalet samlet eller 1 til 1 trening av nøkkelpersoner i de enkelte butikkene.

• Skape et nytt visuelt uttrykk i sesongskifter (opptil 4 ganger i året).

BUTIKKUTVIKLING

Et førsteinntrykk avgjør om din kunde går inn eller rett forbi din butikk eller restaurant.

Pro Styling eksponerer kommunikasjon mellom produkt og forbruker. Kundenes valg avgjøres av hva de ser og undersøkelser viser at pris er mindre viktig enn presentasjon av utvalget. Varevisning, produktplassering, balansegangen mellom bruk av volum og luft – og ikke minst stoppeffekten, er noen av dine viktigste vurderinger. 

La oss hjelpe deg å tenke nytt og legge en plan for arbeid videre!